HomeKunstroute 2019Alle deelnemersActiviteitenMediaContactAanmeldenDoelstelling

Promotiefilms       Foto's       Facebook       Pers       Info Nissewaard

FOTO'S

 

Weekblad Groot Nissewaard is al jarenlang een actieve promotor van de Kunstroute Nissewaard. Zij bieden elke deelnemende kunstenaar de gelegenheid zich te presenteren in hun wekelijkse uitgave. In die van 8 januari 2019 staan Jan van Noort, Bram van Baalen, Els en Tom Bleijenberg en Leontine Maasland. Zie voor meer informatie en foto's 'Alle deelnemers'.

 

Weekblad Groot Nissewaard is al jarenlang een actieve promotor van de Kunstroute Nissewaard. Zij bieden elke deelnemende kunstenaar de gelegenheid zich te presenteren in hun wekelijkse uitgave. In die van 15 januari 2019 staan Gerrit Huisman, Evert Peelen, Katarina Galambos en Raph Janssen. Zie voor meer informatie en foto's de tab 'Alle deelnemers'.

 

Weekblad Groot Nissewaard is al jarenlang een actieve promotor van de Kunstroute Nissewaard. Zij bieden elke deelnemende kunstenaar de gelegenheid zich te presenteren in hun wekelijkse uitgave. In die van 22 januari 2019 staan Els van der Giessen, Anke Nootenboom, Isabelle Gavelle en de Beeldenboerderij. Zie voor meer informatie en foto's 'Alle deelnemers'.

 

Weekblad Groot Nissewaard is al jarenlang een actieve promotor van de Kunstroute Nissewaard. Zij bieden elke deelnemende kunstenaar de gelegenheid zich te presenteren in hun wekelijkse uitgave. In die van 29 januari 2019 staan Antje en John de Groot, Jan Bakker, Wim van der Stelt en Saskia Mulder/Briolet. Zie voor meer informatie en foto's 'Alle deelnemers'.

 

Weekblad Groot Nissewaard is al jarenlang een actieve promotor van de Kunstroute Nissewaard. Zij bieden elke deelnemende kunstenaar de gelegenheid zich te presenteren in hun wekelijkse uitgave. In die van 5 februari 2019 staan Arrianne Rijkaard, Centrum voor de Kunsten, Ria Noordermeer en Jar Maarsen. Zie voor meer informatie en foto's 'Alle deelnemers'.

 

Weekblad Groot Nissewaard is al jarenlang een actieve promotor van de Kunstroute Nissewaard. Zij bieden elke deelnemende kunstenaar de gelegenheid zich te presenteren in hun wekelijkse uitgave. In die van 12 februari 2019 staan Renate Leijen, Gerda van Dijk/Yvonne Brugts, Annelies den Ouden en Olga Passchier. Zie voor meer informatie en foto's 'Alle deelnemers'.

 

Promotiefilms       Foto's       Facebook       Pers       Info Nissewaard