HomeKunstroute 2019Alle deelnemersActiviteitenMediaContactAanmeldenDoelstelling

Deelnemers     Brochure     Routekaart      Horeca

 

ROUTEKAART

De locaties van de kunstenaars en groepen die 13 en 14 april deelnemen aan de Kunstroute Nissewaard 2019 worden in de brochure 'in kaart gebracht' (klik op plattegrond). Die nummers corresponderen met de nummers op de lijst van deelnemers / de Kunstcompilatie. Voor een deelnemerslijst op locatienummer klik hier.

Via de deelnemerspagina op deze website kunt u uw startpunt bepalen (en daar eventueel de brochure met meer informatie over de andere locaties afhalen). Onder de foto's van de kunstwerken staat 'exacte locatie op kaart weergeven'. Dit is een link naar die locatie op Google Maps waarmee u dan heel makkelijk uw route naar de volgende locatie kunt bepalen.

Gratis parkeren nabij het centrum van Spijkenisse is o.a. mogelijk in de parkeergarage bij Winkelcentrum Akkerhof (2e en 3e parkeerdek bij metrostation de Akkers), bij het Rivièrabad (Groene Kruisweg) en bij metrostation Heemraadlaan.

In maart is de brochure van Kunstroute Nissewaard 2019 gratis af te halen bij o.a. de Expositie Kunstroute Nissewaard (bij Studio&Galerie Bram van Baalen Schilderijen), het stadhuis van Nissewaard, de diverse VVV's, Woonboulevard Spijkenisse, Bibliotheken, het Centrum voor de Kunsten, Carlton Oasis Hotel en Atlas Hotel Holiday Spijkenisse te Spijkenisse.

Tijdens de Kunstroute is de brochure natuurlijk ook bij alle deelnemers gratis te verkrijgen (openingstijden kunstroutelocaties zaterdag 13 en zondag 14 april 2019: van 11.00 tot 17.00 uur).

 

Deelnemers     Brochure     Routekaart      Horeca

 

HomeKunstroute 2019Alle deelnemersActiviteitenMediaContactAanmeldenDoelstelling